Jovon Dominik (2020) A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Projektmunka Jovon Dominik.pdf [thumbnail of Projektmunka Jovon Dominik.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Projektmunka Jovon Dominik.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
Absztrakt (kivonat)
A legfőbb nemzetközi rendezvényszervezési szervezetek mindegyikében vannak magyar tagok. A legkiemelkedőbb magyar szervezetek a Magyar Rendezvényszervezők Szövetsége és a Magyar Kongresszusi Iroda. A Betyár étterem a gasztronómiai rendezvényszerzések terén kiválóan tervezi meg, építi fel és valósítja meg a saját szervezésű eseményeit. Ugyanakkor minden szükséges eszköz és szakmai tapasztalat a rendelkezésükre áll a sikeres üzemeléshez. A gyakorlatom ideje alatt több munkakörben is kipróbálhattam magam és rengeteget tanultam az ott dolgozóktól a vendéglátásról és a rendezvényekről. Főként felszolgáló munkakörben tevékenykedtem és próbáltam elsajátítani a szakma minden egyes részletét, ebben tökéletes segítséget kaptam az étterem főpincérétől. A kérdőíves primer kutatásom során javarészt az elvárásaimnak megfelelő válaszokat kaptam a gasztronómiai rendezvények terén, ugyanakkor a felszolgálóktól elvárt magatartásnál volt több megosztó kitöltés is. A SWOT analízis vizsgálatom során több erősséget és lehetőséget is sikerült találnom az étterem kapcsán, viszont a gyengeség és veszély oldalon is van pár olyan dolog, amire érdemes lenne figyelni az étteremnek. Véleményem szerint a „tökéletes szervezés titka” fejezetben sikerült megtalálnom azt a három alappillért, ami ténylegesen is jobbá tud tenni egy gasztronómiai rendezvényt.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | SWOT-elemzés, gasztronómia, rendezvény, rendezvényszervezés, vendéglátás | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tímea Brakszatoriszné Jankó | 
| Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:09 | 
| Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 11. 11:37 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
