Szabó Fanni (2020) A marketing mix és -stratégia érvényesülése az à table! kereskedelmi egységeknél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka - Szabó Fanni.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
A marketing mix elemeinek és a marketing stratégiák érvényesülése az à table!-nél, melyet 7P elemzéssel, SWOT elemzéssel és Ansoff-mátrixxal támasztok alá. Ezen felül megvizsgálom a cég versenyképességét, valamint egy kérdőíves kutatatással felmérem a fogyasztók véleményét és azokét, akik még nem hallottak a helyről. Ezen felül készítettem egy mélyinterjút a cég marketingesével. A dolgozat végén a véleményem és javaslataimat fogalmaztam meg.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 7p, SWOT-elemzés, cégbemutatás, marketingeszközök, stratégiai fejlesztés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:08 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 11. 11:54 |
Actions (login required)
Tétel nézet |