Street Food kultúra világszintű vizsgálata különös tekintettel Ázsia és Magyarország éttermeinek, elérhető alapanyagainak és aktuális trendjeinek viszonylatában

Demeter Anikó (2020) Street Food kultúra világszintű vizsgálata különös tekintettel Ázsia és Magyarország éttermeinek, elérhető alapanyagainak és aktuális trendjeinek viszonylatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Street Food kultúra világszintű vizsgálata különös tekintettel Ázsia és Magyarország éttermeinek, elérhető alapanyagainak és aktuális trendjeinek viszonylatában_.pdf] PDF
Street Food kultúra világszintű vizsgálata különös tekintettel Ázsia és Magyarország éttermeinek, elérhető alapanyagainak és aktuális trendjeinek viszonylatában_.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

H1: Véleményem szerint egy jól működő Street food vendéglátóegység sikeressége a megfelelő alapanyag-tudatosságon múlik.  H2: Fontos szerepe van a stand, vagyis a Street food elhelyezkedésének azon belül demográfiai helyzetének a sikerességéhez.  H3: Adott ország gasztronómiai kultúrája és az ott élő emberek igényessége nagyban befolyásolja a Street food jövedelmezőségét.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Tóth Gábor
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: alapanyag, eredményvizsgálat, kultúra, street food, Ázsia
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 21. 06:06
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 18. 10:39

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet