Demeter Anikó (2020) Street Food kultúra világszintű vizsgálata különös tekintettel Ázsia és Magyarország éttermeinek, elérhető alapanyagainak és aktuális trendjeinek viszonylatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Street Food kultúra világszintű vizsgálata különös tekintettel Ázsia és Magyarország éttermeinek, elérhető alapanyagainak és aktuális trendjeinek viszonylatában_.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
H1: Véleményem szerint egy jól működő Street food vendéglátóegység sikeressége a megfelelő alapanyag-tudatosságon múlik. H2: Fontos szerepe van a stand, vagyis a Street food elhelyezkedésének azon belül demográfiai helyzetének a sikerességéhez. H3: Adott ország gasztronómiai kultúrája és az ott élő emberek igényessége nagyban befolyásolja a Street food jövedelmezőségét.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | alapanyag, eredményvizsgálat, kultúra, street food, Ázsia |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:06 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 18. 10:39 |
Actions (login required)
Tétel nézet |