Demeter Anikó (2020) Street Food kultúra világszintű vizsgálata különös tekintettel Ázsia és Magyarország éttermeinek, elérhető alapanyagainak és aktuális trendjeinek viszonylatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Street Food kultúra világszintű vizsgálata különös tekintettel Ázsia és Magyarország éttermeinek, elérhető alapanyagainak és aktuális trendjeinek viszonylatában_.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
H1: Véleményem szerint egy jól működő Street food vendéglátóegység sikeressége a megfelelő alapanyag-tudatosságon múlik. H2: Fontos szerepe van a stand, vagyis a Street food elhelyezkedésének azon belül demográfiai helyzetének a sikerességéhez. H3: Adott ország gasztronómiai kultúrája és az ott élő emberek igényessége nagyban befolyásolja a Street food jövedelmezőségét.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | alapanyag, eredményvizsgálat, kultúra, street food, Ázsia |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:06 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 18. 10:39 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |