A médiában megjelenő gasztronómiai műsorok hatása a magyar társadalomra

Vass Rózsa Johanna (2020) A médiában megjelenő gasztronómiai műsorok hatása a magyar társadalomra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Vass_Rózsa_Johanna_Szakdolgozat.pdf] PDF
Vass_Rózsa_Johanna_Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomban a gasztronómiával foglalkozó műsorokat, és azok hatását vizsgáltam a magyar társadalom szemén keresztül. Kérdőívet készítettem, és interjút csináltam Bernáth Józseffel és Vomberg Frigyessel. Ezen módszerek segítségével egy teljes képet kapva a témáról.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Tóth Gábor
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gasztronómia, média, rádió, televízió, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 21. 06:06
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 18. 12:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet