Vass Rózsa Johanna (2020) A médiában megjelenő gasztronómiai műsorok hatása a magyar társadalomra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Vass_Rózsa_Johanna_Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban a gasztronómiával foglalkozó műsorokat, és azok hatását vizsgáltam a magyar társadalom szemén keresztül. Kérdőívet készítettem, és interjút csináltam Bernáth Józseffel és Vomberg Frigyessel. Ezen módszerek segítségével egy teljes képet kapva a témáról.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gasztronómia, média, rádió, televízió, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:06 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 18. 12:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |