Házi cukrásztermékek kiszállításának vizsgálata

Böjti Sára (2020) Házi cukrásztermékek kiszállításának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.Böjti.Sára.2020.05.15..pdf] PDF
Szakdolgozat.Böjti.Sára.2020.05.15..pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A házi cukrásztermékek kiszállítását három kérdés miatt vizsgáltam, az első a megvalósíthatóságot általánosan nézte, a második a lehetséges vendégkör korcsoportját vizsgálta, a harmadik pedig a jogi környezet kötöttségét. Témámat a Takeacake volt vállalkozáson keresztül mutatom be. Megvizsgálom a jogi körülményeket és összevetem a lakáséttermekkel. Kutatásom alapvetően egy kérdőíves felmérés válaszaira és két általam készített interjúra épült. Arra a következtetésre jutottam, hogy bár jelentősen kéne változnia a mostani helyzetnek, de egyáltalán nem elképzelhetetlen egy ilyen vállalkozás jogszerű működése a jövőben.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Csizmár József
Belső
óraadó tanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cukrász, cégalakulás, házhozszállítás, jogi kérdések, lakásétterem
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 21. 06:05
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 11. 13:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet