Böjti Sára (2020) Házi cukrásztermékek kiszállításának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat.Böjti.Sára.2020.05.15..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A házi cukrásztermékek kiszállítását három kérdés miatt vizsgáltam, az első a megvalósíthatóságot általánosan nézte, a második a lehetséges vendégkör korcsoportját vizsgálta, a harmadik pedig a jogi környezet kötöttségét. Témámat a Takeacake volt vállalkozáson keresztül mutatom be. Megvizsgálom a jogi körülményeket és összevetem a lakáséttermekkel. Kutatásom alapvetően egy kérdőíves felmérés válaszaira és két általam készített interjúra épült. Arra a következtetésre jutottam, hogy bár jelentősen kéne változnia a mostani helyzetnek, de egyáltalán nem elképzelhetetlen egy ilyen vállalkozás jogszerű működése a jövőben.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrász, cégalakulás, házhozszállítás, jogi kérdések, lakásétterem |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:05 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 11. 13:26 |
Actions (login required)
Tétel nézet |