Kecseti Renáta (2020) A kávézási kultúra különböző aspektusainak vizsgálata. NEM RÉSZLETEZETT.
PDF
A kávézási kultúra különböző aspektusainak vizsgálata.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom témája a kávé kultúrája. Az első fejezetben szó lesz a különböző generációk kávézási szokásairól, különféle nézőpontok vizsgálata által. A második fejezetben bemutatásra kerül a kávéfőzők technológiai fejlődése, illetve ennek szerepe és hatása a társadalomra. A harmadik fejezetben a kávé gazdasági és marketing oldala kerül említésre, végezetül pedig az ital negatív és pozitív hatásairól lesz szó.A szakdolgozatom célja, hogy jobban megismerhessem a kávé világát, kultúráját, gazdaságát és hatását, mindezt más-más aspektusból és generációk szemszögéből. Ez a téma évek óta foglalkoztat, lényegében a szakdolgozat megírása adott okot arra, hogy részletesen a dolgok mélyére ássak.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | egészség, export-import, innováció, kávéfogyasztás, marketing, árképzés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:05 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 22. 12:26 |
Actions (login required)
Tétel nézet |