Gasztronómiai, borászati rendezvények turisztikai jelentősége, országimázs formálása

Palincsár Dorina (2020) Gasztronómiai, borászati rendezvények turisztikai jelentősége, országimázs formálása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A rendezvényszervezés, fesztiválturizmus általános bemutatása, gasztronómia és borászat fejlődése, napjaink trendjei. Egri és Tokaji borvidék rövid leírása.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Remenyik Bulcsú
Belső
egyetemi docens, Turizmus Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: borászat, gasztronómia, országimázs, rendezvény(ek), rendezvényszervezés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 21. 06:04
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 18. 11:38

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet