Palincsár Dorina (2020) Gasztronómiai, borászati rendezvények turisztikai jelentősége, országimázs formálása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A rendezvényszervezés, fesztiválturizmus általános bemutatása, gasztronómia és borászat fejlődése, napjaink trendjei. Egri és Tokaji borvidék rövid leírása.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | borászat, gasztronómia, országimázs, rendezvény(ek), rendezvényszervezés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:04 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 18. 11:38 |
Actions (login required)
Tétel nézet |