Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen

Otohal Beáta Dorottya (2020) Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen.pdf] PDF
Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomban bemutatom a Zila Kávéház, cukrász üzem részének kritikus szabályozási pontjait. Ezeknek a megvalósulására is kitérek benne. Mindezek mellett általánosságban ismertetem a HACCP kézikönyvet.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: HACCP, Zila cukrászda, szabályozási rendszer, vendéglátás higiénia, élelmiszerbiztonság
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 21. 06:04
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 11. 11:12

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet