Otohal Beáta Dorottya (2020) Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban bemutatom a Zila Kávéház, cukrász üzem részének kritikus szabályozási pontjait. Ezeknek a megvalósulására is kitérek benne. Mindezek mellett általánosságban ismertetem a HACCP kézikönyvet.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | HACCP, Zila cukrászda, szabályozási rendszer, vendéglátás higiénia, élelmiszerbiztonság |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tímea Brakszatoriszné Jankó |
| Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:04 |
| Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 11. 11:12 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

