Otohal Beáta Dorottya (2020) Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban bemutatom a Zila Kávéház, cukrász üzem részének kritikus szabályozási pontjait. Ezeknek a megvalósulására is kitérek benne. Mindezek mellett általánosságban ismertetem a HACCP kézikönyvet.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | HACCP, Zila cukrászda, szabályozási rendszer, vendéglátás higiénia, élelmiszerbiztonság |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:04 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 11. 11:12 |
Actions (login required)
Tétel nézet |