Otohal Beáta Dorottya (2020) Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen.pdf [thumbnail of Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Kritikus szabályozási pontok meghatározása az adott vendéglátóhelyen.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban bemutatom a Zila Kávéház, cukrász üzem részének kritikus szabályozási pontjait. Ezeknek a megvalósulására is kitérek benne. Mindezek mellett általánosságban ismertetem a HACCP kézikönyvet.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | HACCP, Zila cukrászda, szabályozási rendszer, vendéglátás higiénia, élelmiszerbiztonság | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tímea Brakszatoriszné Jankó | 
| Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:04 | 
| Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 11. 11:12 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
