A Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatóinak gluténről szerzett ismeretei és tudásuk

Sebő Gergő (2020) A Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatóinak gluténről szerzett ismeretei és tudásuk. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdoga pdf.pdf] PDF
Szakdoga pdf.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozat során a gluténmentes életmód feltárására törekedtem. Megvizsgáltam a gluténmentes életmód kialakulását és létrejöttét. A kutatásom során feltártam az egyetemünkön tanuló valamennyi hallgató gluténérzékenységét, a betegséghez való hozzáállásukat. Összehasonlító elemzéseket készítettem a különböző szakok között, ezáltal közelebbről megismerve a gluténmenetes életmódot.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. habil. Lugasi Andrea
Belső
főiskolai tanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: felsőoktatás, glutén, gluténmentes életmód, gluténérzékenység, lisztérzékenység
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 21. 06:03
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 18. 13:24

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet