Sebő Gergő (2020) A Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatóinak gluténről szerzett ismeretei és tudásuk. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdoga pdf.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozat során a gluténmentes életmód feltárására törekedtem. Megvizsgáltam a gluténmentes életmód kialakulását és létrejöttét. A kutatásom során feltártam az egyetemünkön tanuló valamennyi hallgató gluténérzékenységét, a betegséghez való hozzáállásukat. Összehasonlító elemzéseket készítettem a különböző szakok között, ezáltal közelebbről megismerve a gluténmenetes életmódot.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | felsőoktatás, glutén, gluténmentes életmód, gluténérzékenység, lisztérzékenység |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:03 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 18. 13:24 |
Actions (login required)
Tétel nézet |