Tóth Kata Anna (2020) Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kelt tészták szerepe a gasztronómiába külföldön és Magyarországon, Tóth Kata ( F0QKQF) 2020.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom témájaként a kelt tészták táplálkozásban betöltött szerepét szeretném tanulmányozni és bemutatni Magyarországon és külföldön egyaránt.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | hagyomány, kelt tészta, kovász, péksütemény, élesztő |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:03 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 11. 13:12 |
Actions (login required)
Tétel nézet |