Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére

Radván Katalin Klára (2020) Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Radván Katalin Klára QBCTO7 - Szakdolgozat.pdf] PDF
Radván Katalin Klára QBCTO7 - Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (773kB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomban a 2020-as koronavírus járvány okozta változásokat írtam le,hogyan érintette ez az éttermeket, hogyan álltak át sokan az ételkiszállításra, ez milyen követelményeket vont maga után.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: elektronikus vásárlás, fertőzések, koronavírus, online vásárlás, élelmezés-biztonság, étkeztetés, étterem
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 21. 06:02
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 11. 13:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet