Radván Katalin Klára (2020) Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Radván Katalin Klára QBCTO7 - Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (773kB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban a 2020-as koronavírus járvány okozta változásokat írtam le,hogyan érintette ez az éttermeket, hogyan álltak át sokan az ételkiszállításra, ez milyen követelményeket vont maga után.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | elektronikus vásárlás, fertőzések, koronavírus, online vásárlás, élelmezés-biztonság, étkeztetés, étterem |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:02 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 11. 13:23 |
Actions (login required)
Tétel nézet |