Ételeredetű megbetegedések alakulása Magyarországon

Vasvári Klaudia (2020) Ételeredetű megbetegedések alakulása Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom témájaként az élelmiszer eredetű megbetegedéseket választottam, mert úgy gondolom, hogy ez a téma nem csak a vendéglátásban, de a mindennapjainkban is egyaránt nagy odafigyelést igényel. Dolgozatomban kitérek az élelmiszer-mérgezést és élelmiszer-fertőzést okozó baktériumokra, valamint a magyarországi helyzetre.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: megelőzés, élelmiszer-fertőzés, élelmiszer-mérgezés, élelmiszerbiztonság, élelmiszer eredetű megbetegedés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 21. 06:02
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 11. 13:52

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet