Vasvári Klaudia (2020) Ételeredetű megbetegedések alakulása Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom témájaként az élelmiszer eredetű megbetegedéseket választottam, mert úgy gondolom, hogy ez a téma nem csak a vendéglátásban, de a mindennapjainkban is egyaránt nagy odafigyelést igényel. Dolgozatomban kitérek az élelmiszer-mérgezést és élelmiszer-fertőzést okozó baktériumokra, valamint a magyarországi helyzetre.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | megelőzés, élelmiszer-fertőzés, élelmiszer-mérgezés, élelmiszerbiztonság, élelmiszer eredetű megbetegedés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:02 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 11. 13:52 |
Actions (login required)
Tétel nézet |