The evergrowing phenomenon of slow food in the Northern Hungarian region

Tari Eszter (2020) The evergrowing phenomenon of slow food in the Northern Hungarian region. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf]
Előnézet
PDF
Szakdolgozat.pdf

Download (2MB) | Előnézet
[thumbnail of Declaration-on-the-publicity-of-thesis.pdf] PDF
Declaration-on-the-publicity-of-thesis.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (662kB)

Absztrakt (kivonat)

The thesis paper is dedicated to the popularization of Northern Hungary, and my home region, Mátra-Cserhát area via an unprecedented point of view: the phenomenon of slow food.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gundel János
Belső
óraadó tanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: family business, food industry, gastronomy, slow food, sustainability
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 21. 06:02
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 18. 12:08
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/26325

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet