Tari Eszter (2020) The evergrowing phenomenon of slow food in the Northern Hungarian region. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Előnézet |
PDF
Szakdolgozat.pdf Download (2MB) | Előnézet |
|
PDF
Declaration-on-the-publicity-of-thesis.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (662kB) |
Absztrakt (kivonat)
The thesis paper is dedicated to the popularization of Northern Hungary, and my home region, Mátra-Cserhát area via an unprecedented point of view: the phenomenon of slow food.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | family business, food industry, gastronomy, slow food, sustainability |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tímea Brakszatoriszné Jankó |
| Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 21. 06:02 |
| Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 18. 12:08 |
| URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/26325 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

