Fodor Zsófia (2020) Panaszszituáció-management a Starbucks kávézóban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
FodorZsofia.USGY19.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2040. Május 11.. Download (957kB) |
|
PDF
Titkosítás.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban megvizsgálom, hogy mi rejtőzik a panaszok hátterében, a vendégek milyen formában adnak hangot az elégedetlenségüket és hogyan kommunikálják azokat a vendéglátásban dolgozók felé, illetve, hogy a vendéglátóegység hogyan kezeli és milyen következtetéseket von le belőle, majd miként használja fel a kapott információt. Célom bemutatni, hogy az adott cég, azaz a Starbucks esetében hogy néz ki általában egy panaszszituáció, hogyan készíti fel a kávézó az alkalmazottjait a panaszkezelésre.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | elégedettség, elégedettségvizsgálat, fogyasztói elégedettség, menedzsment, panaszkezelés, vásárlói elégedettség |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 13. 10:54 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 18. 13:19 |
Actions (login required)
Tétel nézet |