Panaszszituáció-management a Starbucks kávézóban

Fodor Zsófia (2020) Panaszszituáció-management a Starbucks kávézóban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of FodorZsofia.USGY19.pdf] PDF
FodorZsofia.USGY19.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2040. Május 11..

Download (957kB)
[thumbnail of Titkosítás.pdf] PDF
Titkosítás.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban megvizsgálom, hogy mi rejtőzik a panaszok hátterében, a vendégek milyen formában adnak hangot az elégedetlenségüket és hogyan kommunikálják azokat a vendéglátásban dolgozók felé, illetve, hogy a vendéglátóegység hogyan kezeli és milyen következtetéseket von le belőle, majd miként használja fel a kapott információt. Célom bemutatni, hogy az adott cég, azaz a Starbucks esetében hogy néz ki általában egy panaszszituáció, hogyan készíti fel a kávézó az alkalmazottjait a panaszkezelésre.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: elégedettség, elégedettségvizsgálat, fogyasztói elégedettség, menedzsment, panaszkezelés, vásárlói elégedettség
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 13. 10:54
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 18. 13:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet