Sörfajták és sörfogyasztási szokások a vendéglátásban

Bartóki Bertold (2020) Sörfajták és sörfogyasztási szokások a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bartóki Bertold - Sörfajták és sörfogyasztási szokások a vendéglátásban 2020.pdf] PDF
Bartóki Bertold - Sörfajták és sörfogyasztási szokások a vendéglátásban 2020.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozat történelmi áttekintést nyújt a sör történetéről és a fogyasztási szokásokról. A dolgozat első részében ez a történelmi áttekintés található, ahol megismerhetjük a sörfőzés tudományát a világ minden területén. A második felében a sör alapanyagait mutattam be. A szakdolgozatom legfontosabb fejezetét a kutatások adták, ahol egy mélyinterjú készítésével betekintést nyerhettünk Budapest egyik leghíresebb sörfőzdéjének mindennapjaiba, valamint a kérdőíves kutatásnál információkhoz juthattam a sörfogyasztási szokásokról.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Dr. Lenkovics Beatrix
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: interjú, italgyártás, kérdőíves felmérés, sör, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 13. 10:54
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 11. 14:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet