Bartóki Bertold (2020) Sörfajták és sörfogyasztási szokások a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Bartóki Bertold - Sörfajták és sörfogyasztási szokások a vendéglátásban 2020.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozat történelmi áttekintést nyújt a sör történetéről és a fogyasztási szokásokról. A dolgozat első részében ez a történelmi áttekintés található, ahol megismerhetjük a sörfőzés tudományát a világ minden területén. A második felében a sör alapanyagait mutattam be. A szakdolgozatom legfontosabb fejezetét a kutatások adták, ahol egy mélyinterjú készítésével betekintést nyerhettünk Budapest egyik leghíresebb sörfőzdéjének mindennapjaiba, valamint a kérdőíves kutatásnál információkhoz juthattam a sörfogyasztási szokásokról.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | interjú, italgyártás, kérdőíves felmérés, sör, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 13. 10:54 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 11. 14:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |