Élelmiszer eredetű megbetegedések a kisgyermekek körében

Pencz Dorottya Kata (2020) Élelmiszer eredetű megbetegedések a kisgyermekek körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Király Sándorné.pdf] PDF
Szakdolgozat_Király Sándorné.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozatom célja, hogy megfigyeljem az emberek érintettségét, tájékozottságát és általános viszonyát az élelmiszer eredetű betegségek kapcsán, illetve, hogy képet kapjak arról, hogy másképpen viszonyulnak-e, és ha igen mennyiben a kisgyermekes szülők az étel eredetű megbetegedések, és étel-biztonság kapcsán.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: mikrobiológia, táplálkozás, élelmiszer eredetű betegségek, ételfertőzés, ételmérgezés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 13. 10:51
Utolsó módosítás: 2020. Aug. 24. 09:44

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet