A kézművesség reneszánsza a magyar csokoládépiacon

Figder Dezső (2020) A kézművesség reneszánsza a magyar csokoládépiacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A kézművesség reneszánsza a magyar csokoládépiacon_Figder Dezső.pdf] PDF
A kézművesség reneszánsza a magyar csokoládépiacon_Figder Dezső.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (729kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom célja, hogy felmérjem a hazai fogyasztók fogyasztási és vásárlási szokásait, jobb betekintést kapjak az aktuális trendekbe, és megismerjem a piac főbb vásárlási ismérveit.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: csokoládé, csokoládégyártás, fogyasztás, fogyasztói szokások, kézműves csokoládé, manufaktúra
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 13. 10:50
Utolsó módosítás: 2020. Aug. 24. 09:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet