Figder Dezső (2020) A kézművesség reneszánsza a magyar csokoládépiacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A kézművesség reneszánsza a magyar csokoládépiacon_Figder Dezső.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (729kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom célja, hogy felmérjem a hazai fogyasztók fogyasztási és vásárlási szokásait, jobb betekintést kapjak az aktuális trendekbe, és megismerjem a piac főbb vásárlási ismérveit.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | csokoládé, csokoládégyártás, fogyasztás, fogyasztói szokások, kézműves csokoládé, manufaktúra |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 13. 10:50 |
Utolsó módosítás: | 2020. Aug. 24. 09:45 |
Actions (login required)
Tétel nézet |