A turizmus és a vendéglátás kapcsolata a Sir Lancelot Lovagi Étterem példáján keresztül

Angyal Réka (2020) A turizmus és a vendéglátás kapcsolata a Sir Lancelot Lovagi Étterem példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka_Angyal_Réka.pdf] PDF
Projektmunka_Angyal_Réka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (705kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunka szemlélteti egy étterem szempontjából a  2020-ban kialakult válsághelyzetet, valamint elemzi egy régmúltú étterem sikerességét és működését, illetve számításba veszi a válság utáni lehetőségeit.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Schultz Éva
Belső
egyetemi tanársegéd, Turizmus Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Sir Lancelot Lovagi Étterem, gasztronómia, gasztroturizmus, turizmus, élmény
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 13. 10:41
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 08. 13:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet