A belga sörök bemutatása és azok fogyasztói preferenciáinak vizsgálata

Szűcs Petra Bianka (2020) A belga sörök bemutatása és azok fogyasztói preferenciáinak vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka- Szűcs Petra Bianka.pdf] PDF
Projektmunka- Szűcs Petra Bianka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (672kB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozatom a belga söröket mutatja be, elterjedését hazánkban és a fogyasztói preferenciákat.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
egyetemi tanársegéd, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Belgium, felsőerjesztés, fogyasztási kereslet, italgyártás, marketing
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 13. 10:40
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 08. 13:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet