A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások

Albert Szabina Gabriella (2020) A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of projektmunka.pdf] PDF
projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A Budapesti Carmel Glatt kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési SzokásokProjektmunkám során bemutattam az alapvető zsidó étkezési szokásokat és a kóserság szabályait, majd egy SWOT analízis keretein belül elemeztem a Carmel Glatt Kóser éttermet, működését és a hozzá tartozó "tejes" éttermet.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nagy Mihály
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: kóser, vallás, zsidóság, zsidó vallás, étkezési kultúra
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 13. 10:40
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 08. 13:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet