Albert Szabina Gabriella (2020) A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
PDF
projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
A Budapesti Carmel Glatt kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési SzokásokProjektmunkám során bemutattam az alapvető zsidó étkezési szokásokat és a kóserság szabályait, majd egy SWOT analízis keretein belül elemeztem a Carmel Glatt Kóser éttermet, működését és a hozzá tartozó "tejes" éttermet.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | kóser, vallás, zsidóság, zsidó vallás, étkezési kultúra |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Date Deposited: | 2020. Aug. 13. 10:40 |
Last Modified: | 2020. Sep. 08. 13:13 |
Actions (login required)
View Item |