Albert Szabina Gabriella (2020) A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A Budapesti Carmel Glatt kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési SzokásokProjektmunkám során bemutattam az alapvető zsidó étkezési szokásokat és a kóserság szabályait, majd egy SWOT analízis keretein belül elemeztem a Carmel Glatt Kóser éttermet, működését és a hozzá tartozó "tejes" éttermet.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | kóser, vallás, zsidóság, zsidó vallás, étkezési kultúra |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tímea Brakszatoriszné Jankó |
| Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 13. 10:40 |
| Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 08. 13:13 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

