Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül

Eged Zsolt (2020) Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat  2020 Eged Zsolt F7BUD9.pdf] PDF
Szakdolgozat 2020 Eged Zsolt F7BUD9.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Kérdőív.pdf] PDF
Kérdőív.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (625kB)

Absztrakt (kivonat)

A fenntarthatóság hatása egyre inkább kezd részévé válni az életünknek. Manapság egy komoly felelősségteljesen működő cég nem engedheti meg magának, hogy ne érvényesítsen a munkahelyen különböző fenntarthatósági szempontokat és tulajdonképpen nem is létezhet ezzel kapcsolatos stratégiák nélkül. A gazdasági és üzleti világban nagy szükség van arra, hogy tisztában legyünk a fenntarthatósági folyamatokkal és tendenciákkal, hogy optimális lehetőséget teremtsünk a jelen és a jövőbeli szükségleteink kielégítésére.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: fenntartható fejlődés, fenntarthatóság, környezetterhelés csökkentése, környezetvédelem, vendéglátás történet
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 13. 10:40
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 18. 13:55

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet