Eged Zsolt (2020) Fenntarthatóság a vendéglátásban, a Hilton Budapest Szálloda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat 2020 Eged Zsolt F7BUD9.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
PDF
Kérdőív.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (625kB) |
Absztrakt (kivonat)
A fenntarthatóság hatása egyre inkább kezd részévé válni az életünknek. Manapság egy komoly felelősségteljesen működő cég nem engedheti meg magának, hogy ne érvényesítsen a munkahelyen különböző fenntarthatósági szempontokat és tulajdonképpen nem is létezhet ezzel kapcsolatos stratégiák nélkül. A gazdasági és üzleti világban nagy szükség van arra, hogy tisztában legyünk a fenntarthatósági folyamatokkal és tendenciákkal, hogy optimális lehetőséget teremtsünk a jelen és a jövőbeli szükségleteink kielégítésére.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fenntartható fejlődés, fenntarthatóság, környezetterhelés csökkentése, környezetvédelem, vendéglátás történet |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 13. 10:40 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 18. 13:55 |
Actions (login required)
Tétel nézet |