Zatko Gergely (2020) Fish consumption and fish market in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Fish consumption and fish market in Hungary final final.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Nowadays everyone is trying to stay healthy, and by this I mean eating healthy food or doing some sort of workouts. Our goal is to increase the intake of beneficial nutrition and lower the noxious ones. This is where we come to the point of this work. Hungary ranks almost the lowest in consuming fish products. Despite the fact that we are tremendously rich in good and delicious fish breeds, people tend to leave out from their selection. This is why I’d like to look after the whole fish trade in Hungary. Every export and import that we make over the years, make a little questionnaire and by analyzing their answers. I would try to find a reason why people chose to eat unhealthy food rather than fish.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Kereskedelem és marketing (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fishing, fish trade, food consumption, meat consumption, trading |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Aug. 13. 10:40 |
Utolsó módosítás: | 2020. Aug. 24. 09:55 |
Actions (login required)
Tétel nézet |