A márkateremtés gyakorlati lehetőségei az erősen telített hazai tésztapiacon

Szabó Tünde (2006) A márkateremtés gyakorlati lehetőségei az erősen telített hazai tésztapiacon. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of D_11990.pdf] PDF
D_11990.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Nincs adat

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Nemzetközi Kommunikáció

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nincs adat Nincs adat
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: PR, Márkanév, Száraztészta
Felhasználói azonosító szám (ID): Náhóczki János
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 10. 11:02
Utolsó módosítás: 2020. Júl. 10. 11:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet