A fenntartható kisvállalkozások bemutatása a vendéglátásban az Artizán Budapest példáján keresztül

Géczi Gabriella (2020) A fenntartható kisvállalkozások bemutatása a vendéglátásban az Artizán Budapest példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Géczi Gabriella Szakdolgozat 05.19. feltölthető.pdf] PDF
Géczi Gabriella Szakdolgozat 05.19. feltölthető.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2025. Május 19..

Download (1MB)
[thumbnail of Géczi Gabriella titkosítási kérelem (2).pdf] PDF
Géczi Gabriella titkosítási kérelem (2).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (46kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban szeretném bemutatni a fenntarthatóságot a vendéglátásban és felhívni a figyelmet a téma fontosságára. Az elmúlt években lehetőségem volt az Artizán Budapest alkalmazottjaként tapasztalatot szerezni, és ezalatt az idő alatt egy átfogó képet is kapni a fenntartható vendéglátásról a gyakorlatban, ezért a téma bemutatásához ezt a vállalkozást hívom segítségül. Az Artizán Budapest egy olyan budapesti vendéglátó egység, amely a fenntarthatóság és a környezetvédelem képviseletében abszolút élen jár. Remélem dolgozatom olvasói körében sikereket könyvelhetek el a fenntartható életmód terjesztését illetően.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: fenntarthatóság, jövedelmezőség, kis- és középvállalkozás - KKV, marketing, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 10. 10:27
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 18. 14:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet