Géczi Gabriella (2020) A fenntartható kisvállalkozások bemutatása a vendéglátásban az Artizán Budapest példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Géczi Gabriella Szakdolgozat 05.19. feltölthető.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2025. Május 19.. Download (1MB) |
|
PDF
Géczi Gabriella titkosítási kérelem (2).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (46kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban szeretném bemutatni a fenntarthatóságot a vendéglátásban és felhívni a figyelmet a téma fontosságára. Az elmúlt években lehetőségem volt az Artizán Budapest alkalmazottjaként tapasztalatot szerezni, és ezalatt az idő alatt egy átfogó képet is kapni a fenntartható vendéglátásról a gyakorlatban, ezért a téma bemutatásához ezt a vállalkozást hívom segítségül. Az Artizán Budapest egy olyan budapesti vendéglátó egység, amely a fenntarthatóság és a környezetvédelem képviseletében abszolút élen jár. Remélem dolgozatom olvasói körében sikereket könyvelhetek el a fenntartható életmód terjesztését illetően.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fenntarthatóság, jövedelmezőség, kis- és középvállalkozás - KKV, marketing, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 10. 10:27 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 18. 14:32 |
Actions (login required)
Tétel nézet |