Ács Krisztián (2020) A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Ács Krisztián_LB37XL_TV.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban egy napjainkban egyre inkább aktuális témát vizsgálok. A borászatok mellett megjelenő magas színvonalú éttermek megjelenését, létjogosultságát és hogy milyen út vezetett idáig. Emellett vizsgálom még a borok és az ételek kapcsolatát: melyik ételhez milyen bor illik a legjobban és ezek hogyan egészítik ki egymást.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | bor, borgasztronómia, gasztronómia, magyarországi borvidékek, étterem |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 06. 10:37 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 22. 09:33 |
Actions (login required)
Tétel nézet |