The past, present and future of Szekszárd Wine Region

Prantner Zsófia (2020) The past, present and future of Szekszárd Wine Region. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of The past , present and the future of Szekszárd Wine Region. .pdf] PDF
The past , present and the future of Szekszárd Wine Region. .pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Tourism is one of the most dynamically developing sectors of our time, and there has been a steady increase in the number of trips in recent years. Personally, I have always been attracted to tourism and hospitality, and wine tourism is the closest thing to me because of my Szekszárd origins, since much of the tourist development of the city is due to its special and quality wines.That is why I chose the presentation of wine tourism in Szekszárd as the theme of my thesis. In Szekszárd and its surroundings wine producing and wine tourism has a long history. Wine tours and wine festivals are popular among residents mainly, but in my opinion collaboration and marketing could make a change in wine tourism in the area.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Weninger Ágnes Rita
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: tourism, vinery, viticulture, wine marketing, wine tourism
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 06. 10:27
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 22. 09:36

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet