Prantner Zsófia (2020) The past, present and future of Szekszárd Wine Region. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
The past , present and the future of Szekszárd Wine Region. .pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Tourism is one of the most dynamically developing sectors of our time, and there has been a steady increase in the number of trips in recent years. Personally, I have always been attracted to tourism and hospitality, and wine tourism is the closest thing to me because of my Szekszárd origins, since much of the tourist development of the city is due to its special and quality wines.That is why I chose the presentation of wine tourism in Szekszárd as the theme of my thesis. In Szekszárd and its surroundings wine producing and wine tourism has a long history. Wine tours and wine festivals are popular among residents mainly, but in my opinion collaboration and marketing could make a change in wine tourism in the area.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | tourism, vinery, viticulture, wine marketing, wine tourism |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 06. 10:27 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 22. 09:36 |
Actions (login required)
Tétel nézet |