Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben

Sáska Szilvia (2020) Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of PROJEKTMUNKA-Sáska Szilvia-végleges.pdf] PDF
PROJEKTMUNKA-Sáska Szilvia-végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkám prezentálása során a humánerőforrást, mint munkaterületet fogom bemutatni, illetve annak gyakorlati megvalósulását a Budapest Party Service Kft. keretein belül. A humánerőforrás menedzsmenthez tartozó elméleti anyagok gyakorlati megvalósulását a VakVarjú Pest Étterem vizsgálatán keresztül kívánom bemutatni. Szekunder kutatásom szakmai könyvek és cikkek által kerülnek bemutatásra a dolgozat első részében. Elsősorban a HR-t, mint szervezeti alegységet mutatom be, és szakmai előretöréséről, jelentőségének folyamatos fejlődéséről teszek említést. Az elmélet további témái a gyakorlati helyen tapasztalt számomra leginkább releváns aspektusok elméleti hátterét tartalmazzák. Primer kutatásom a VakVarjú Pest Étterem üzletvezetőjével készített interjúmat tartalmazza, illetve az éttermi egységben elvégzett dolgozói elégedettségi vizsgálatot. Emellett saját tapasztalataim által alkotott véleményformálással kívánom kiegészíteni.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: fluktuáció, humán erőforrás menedzsment, jogszabály, munkaügyek, étterem
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 03. 13:47
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 08. 11:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet