Sáska Szilvia (2020) Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
PROJEKTMUNKA-Sáska Szilvia-végleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám prezentálása során a humánerőforrást, mint munkaterületet fogom bemutatni, illetve annak gyakorlati megvalósulását a Budapest Party Service Kft. keretein belül. A humánerőforrás menedzsmenthez tartozó elméleti anyagok gyakorlati megvalósulását a VakVarjú Pest Étterem vizsgálatán keresztül kívánom bemutatni. Szekunder kutatásom szakmai könyvek és cikkek által kerülnek bemutatásra a dolgozat első részében. Elsősorban a HR-t, mint szervezeti alegységet mutatom be, és szakmai előretöréséről, jelentőségének folyamatos fejlődéséről teszek említést. Az elmélet további témái a gyakorlati helyen tapasztalt számomra leginkább releváns aspektusok elméleti hátterét tartalmazzák. Primer kutatásom a VakVarjú Pest Étterem üzletvezetőjével készített interjúmat tartalmazza, illetve az éttermi egységben elvégzett dolgozói elégedettségi vizsgálatot. Emellett saját tapasztalataim által alkotott véleményformálással kívánom kiegészíteni.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | fluktuáció, humán erőforrás menedzsment, jogszabály, munkaügyek, étterem |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 03. 13:47 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 08. 11:14 |
Actions (login required)
Tétel nézet |