Gurmai Gyula (2020) Esküvő, mint rendezvény szervezésének és lebonyolításának bemutatása és a kiajánlott ételek leírása a Budapest Marriott Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka .pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozatban bemutatom a rendezvényszervezés folyamatait, az esküvők változásait a 2000. előtti évekhez képest. Emellett a Budapest Marriott Hotel szervezési folyamatait és az ételeket, amiket az esküvői vacsorára kérni lehet ebben a szállodában.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Budapest Marriott Hotel, esküvő, esküvőszervezés, munkafolyamat, rendezvény |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 03. 13:27 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 07. 11:48 |
Actions (login required)
Tétel nézet |