Gurmai Gyula (2020) Esküvő, mint rendezvény szervezésének és lebonyolításának bemutatása és a kiajánlott ételek leírása a Budapest Marriott Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Projektmunka .pdf [thumbnail of Projektmunka .pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Projektmunka .pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
Absztrakt (kivonat)
A dolgozatban bemutatom a rendezvényszervezés folyamatait, az esküvők változásait a 2000. előtti évekhez képest. Emellett a Budapest Marriott Hotel szervezési folyamatait és az ételeket, amiket az esküvői vacsorára kérni lehet ebben a szállodában.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Budapest Marriott Hotel, esküvő, esküvőszervezés, munkafolyamat, rendezvény | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tímea Brakszatoriszné Jankó | 
| Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 03. 13:27 | 
| Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 07. 11:48 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
