Fenntarthatóság vizsgálata kávézók körében az Espresso Embassy specialty kávézó példáján keresztül

Pajger Ivett Gabriella (2020) Fenntarthatóság vizsgálata kávézók körében az Espresso Embassy specialty kávézó példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Pajger Ivett Gabriella - Fenntarthatóság vizsgálata kávézók körében az Espresso Embassy specialty kávézó példáján keresztül.pdf] PDF
Pajger Ivett Gabriella - Fenntarthatóság vizsgálata kávézók körében az Espresso Embassy specialty kávézó példáján keresztül.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (702kB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomban arra keresem a választ, hogy egy budapesti specialty kávézó (Espresso Embassy) számára mennyire fontos, hogy fenntartható, környezetkímélő módon működjön, illetve hogy ennek elérésére milyen lehetőségei vannak.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: EU környezetvédelmi szabályozása, fenntartható fogyasztás, fenntarthatóság, környezetbarát vállalat, környezetvédelem
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 03. 12:27
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 22. 09:42

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet