A magyar regionális gasztronómiai kultúra újjáéledése, turisztikai vonzerejének bemutatása

Kapronczay Judit (2020) A magyar regionális gasztronómiai kultúra újjáéledése, turisztikai vonzerejének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat - Kapronczay Judit 2020.pdf] PDF
Szakdolgozat - Kapronczay Judit 2020.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A magyarság identitásának szerves része a magyar regionális gasztronómia, ezért szakdolgozati témám ezt, a táplálkozásnak, az átlagember gasztronómiához való viszonyának, valamint gazdasági és turisztikai jelentőségének összefüggésén keresztül mutatja be.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: belföldi utazások, gasztronómia, idegenforgalom, környezettudatos gazdálkodás, regionális trendek, rendezvények, turizmus
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 03. 12:07
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 22. 10:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet