Kapronczay Judit (2020) A magyar regionális gasztronómiai kultúra újjáéledése, turisztikai vonzerejének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat - Kapronczay Judit 2020.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A magyarság identitásának szerves része a magyar regionális gasztronómia, ezért szakdolgozati témám ezt, a táplálkozásnak, az átlagember gasztronómiához való viszonyának, valamint gazdasági és turisztikai jelentőségének összefüggésén keresztül mutatja be.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | belföldi utazások, gasztronómia, idegenforgalom, környezettudatos gazdálkodás, regionális trendek, rendezvények, turizmus |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 03. 12:07 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 22. 10:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |