Kapronczay Judit (2020) A magyar regionális gasztronómiai kultúra újjáéledése, turisztikai vonzerejének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Szakdolgozat - Kapronczay Judit 2020.pdf [thumbnail of Szakdolgozat - Kapronczay Judit 2020.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Szakdolgozat - Kapronczay Judit 2020.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
Absztrakt (kivonat)
A magyarság identitásának szerves része a magyar regionális gasztronómia, ezért szakdolgozati témám ezt, a táplálkozásnak, az átlagember gasztronómiához való viszonyának, valamint gazdasági és turisztikai jelentőségének összefüggésén keresztül mutatja be.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | belföldi utazások, gasztronómia, idegenforgalom, környezettudatos gazdálkodás, regionális trendek, rendezvények, turizmus | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tímea Brakszatoriszné Jankó | 
| Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 03. 12:07 | 
| Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 22. 10:03 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
