Különleges termék (USP) a DiVin Porcello – A Sonkabárban

Slang Erik (2020) Különleges termék (USP) a DiVin Porcello – A Sonkabárban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SLANG ERIK Külöleges termék (USP) A DiVin Porcello - A Sonkabárban.pdf] PDF
SLANG ERIK Külöleges termék (USP) A DiVin Porcello - A Sonkabárban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (647kB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomban egy budapesti étterem különleges termékeit (USP) mutatom be, továbbá mély interjúk olvashatóak. Projektmunkám témájául a különleges terméket a USP-t választottam. Az ötletet az az étterem adta, ahol szakmai gyakorlatomat teljesítettem. A Zenit Hotel Palace****-ban található különleges atmoszférával bíró vendéglátóhely egyedi tulajdonságokkal bír, így nem csak Budapesten, de országos szinten is közkedvelt.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: 4p, USP, marketing, mélyinterjú, Étterembemutatás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 03. 12:07
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 07. 11:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet