Különleges termék (USP) a DiVin Porcello – A Sonkabárban

Slang Erik (2020) Különleges termék (USP) a DiVin Porcello – A Sonkabárban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of SLANG ERIK Külöleges termék (USP) A DiVin Porcello - A Sonkabárban.pdf] PDF
SLANG ERIK Külöleges termék (USP) A DiVin Porcello - A Sonkabárban.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (647kB)

Abstract

Dolgozatomban egy budapesti étterem különleges termékeit (USP) mutatom be, továbbá mély interjúk olvashatóak. Projektmunkám témájául a különleges terméket a USP-t választottam. Az ötletet az az étterem adta, ahol szakmai gyakorlatomat teljesítettem. A Zenit Hotel Palace****-ban található különleges atmoszférával bíró vendéglátóhely egyedi tulajdonságokkal bír, így nem csak Budapesten, de országos szinten is közkedvelt.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: 4p, USP, marketing, mélyinterjú, Étterembemutatás
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Brakszatoriszné Jankó Tímea
Date Deposited: 2020. Jul. 03. 12:07
Last Modified: 2020. Sep. 07. 11:32

Actions (login required)

View Item View Item