Slang Erik (2020) Különleges termék (USP) a DiVin Porcello – A Sonkabárban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SLANG ERIK Külöleges termék (USP) A DiVin Porcello - A Sonkabárban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (647kB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban egy budapesti étterem különleges termékeit (USP) mutatom be, továbbá mély interjúk olvashatóak. Projektmunkám témájául a különleges terméket a USP-t választottam. Az ötletet az az étterem adta, ahol szakmai gyakorlatomat teljesítettem. A Zenit Hotel Palace****-ban található különleges atmoszférával bíró vendéglátóhely egyedi tulajdonságokkal bír, így nem csak Budapesten, de országos szinten is közkedvelt.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 4p, USP, marketing, mélyinterjú, Étterembemutatás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Brakszatoriszné Jankó Tímea |
Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 03. 12:07 |
Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 07. 11:32 |
Actions (login required)
Tétel nézet |