Vegán és hagyományos gyorsétteremi szolgáltatás gazdálkodásának összehasonlítása

Maczkó Karolina (2020) Vegán és hagyományos gyorsétteremi szolgáltatás gazdálkodásának összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Maczkó Karolina szakdolgozat.pdf] PDF
Maczkó Karolina szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom a vegán és hagyományos gyorsételekről szól.  Legfőképpen a vegán étkezést mutatom be, amelyhez  piacelemzést is használtam. Kutatási kérdésként az árgazdálkodásuk aspektusait vizsgáltam, majd a hozzá készült kérdőív segítségével mentem végig  a fogyasztók szemszögei szerint rajta. Végezetül a nagyobb látkép elérése érdekében interjúkat is készítettem étteremvezetőkkel.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
egyetemi tanársegéd, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: elemzés, gyorsétel, gyorsétterem, vegán, összehasonlítás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 03. 10:37
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 22. 10:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet