Gulyás Melinda Őzike (2020) Az Art’otel Budapest ételkínálatának elemzése különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![Projektmunka - Gulyás Melinda.pdf [thumbnail of Projektmunka - Gulyás Melinda.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Projektmunka - Gulyás Melinda.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) | 
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám témája az art'otel Budapest szálloda ételkínálatának elemzése az ételérzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. A szakmai irodalom elemzésében kitértem a különböző allergiákra, főként az ételallergiákra, valamint az ételekhez kapcsolódó különböző érzékenységekre. Röviden bemutattam a szállodát, valamint a gyakorlatomat, itt kapott helyet az étlapelemzés is. Ezt követően két primer kutatási módszert alkalmazva igyekeztem a lehető legjobban felmérni és elemezni az ételérzékenység helyzetét és kapcsolatát, valamint a szállodában való megjelenést.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Budapest, allergia, szállodaipar, vendéglátás, érzékenységvizsgálat | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tímea Brakszatoriszné Jankó | 
| Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 03. 10:36 | 
| Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 01. 15:35 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
