A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása

Vári Vivien Vanessza (2020) A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Vári Vivien TVvend-PDF.pdf] PDF
Vári Vivien TVvend-PDF.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (550kB)

Absztrakt (kivonat)

A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bor, borkultúra, borturizmus, borászat, pincészetek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 03. 10:36
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 01. 15:34

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet